Неон в гардероба ни! 2019

Неон в гардероба ни! 2019

Момичета задава се една много свежа пролет и още по ярко лято.

Тази година модните тенденции са в цветно настроение. Neon, yellow, pink, animal print и още комбинации ще видим в дрехите, както и самите ние ще имаме възможност да правим. Нещото което може да ви шокира е комбинацията животински принт с нещо много ярко. Ноооо не бързайте, да поглеждате лошо и негативно. Например „ Snake pants“ или “ Golden snakeskirts съчетани с ярко жълта риза или такава червена ще бъде хитова комбинация. Убедена съм,че тази година няма да има оплаквания от загуба на настроение, защото ако не друго, тези свежи цветове ще ни радват очите и душите. Заредете се за една Fashion Killer Year”.

Нещата без които не бива да оставате са: прави дънки, панталон чарлстон-животински мотив, сако Nude, нещо с ресни и плетиво на една кука (тип мрежа). Достатъчно актуални неща, които да ползвате, за да съчетаете наличното от гардероба ви.

Чантите ще бъдат с по нестандартни форми, което ще ни помага да разчупим и най-скучната или едноцветна визия. Не се колебайте да се снабдите с такава.

Известни марки, като  Louis Vuitton,Tom Ford, Gucci, D&G, МК, Ralph Lauren и още много топ брандове ни представят новите си колекции изцяло в ярки цветове, животински принтове, нестандартни форми и красиви миксове от цветове само в един артикул. В Zara и H&M с пълна сила се зареждат магазините с новата колекция с по рано споменатите принтове и цветове.

Останете стилни дори и в ярки цветове, защото „СТИЛЪТ Е МЯРКА ЗА КАЧЕСТВО“